Siirry sisältöön

Ensimmäinen osa julki 4.10.2010

4.10.2010

K-18
HUOMAUTUS: Blogin aineisto ei sovi alaikäisille lukijoille.

Jeren ja Jusan seikkailut on viisiosaiseksi suunniteltu romaanisarja. Ensimmäinen osa Jere miesten matkassa julkistetaan tässä. Sarjan kokonaissuunnitelma:
Kansi

  1. Jere miesten matkassa
  2. Jere joutuu puhutteluun
  3. Jere ja sädepistooli
  4. Jere ja isku kaupungin sydämeen
  5. Jere manan majoilla

 
Romaanin aihe on kontroversiaalinen: nuorukaisen ja aikamiesten seksisuhteet — nuorukaisen näkökulmasta kuvattuna. Jos tällainen aihepiiri tuntuu hankalalta, älä lue pitemmälle äläkä seuraa tätä blogia. Muidenkaan ei tarvitse huolestua: romaani on satua, eivätkä tapahtumat ole tosia vaan keksittyjä. (Joitakin omaelämäkerrallisia aineksia tarinaan on piilotettu, mutta kenenkään ei pitäisi tunnistaa itseään…)

Jere miesten matkassa edustaa homoeroottista kirjallisuutta. Kirjassa on avoimia seksikohtauksia. Tapahtumat sijoittuvat vaihtoehtoiseen lähitulevaisuuteen, jossa Suomi on ottanut aimo harppauksen oikealle. Vaikka romaani on kirjoitettu aikuisille lukijoille, on tarinassa pyritty säilyttämään poikakirjojen seikkailuhenkeä. Huumoriakin saattaa ajoittain pilkahtaa.

Päähenkilö Jere asuu Helsingissä. Nuorukainen on alkanut kiinnostua seksistä ja miehistä, mutta politiikka ei ole hänen heiniään. Juonen aiheena on epätoivoinen seksikokemusten etsiminen keväisessä ja kesäisessä Helsingissä: poikuudesta pitäisi päästä. Jere saa kokea ja oppia monenlaista: ihmissuhteet eivät olekaan helppoja, ja uskollisuus joutuu koetteelle.

Jos olet kiinnostunut julkaisemaan romaanin painettuna kirjana, ota yhteyttä.

Tarinaa voitaisiin somistaa myös mustavalkoisilla piirroskuvilla.

Jos haluat tutustua romaaniin, voit hakea PDF-tiedoston (ISBN 978-952-93-4991-3) täältä. (Tiedosto edellyttää vähintään Adobe Acrobatin versiota 9.)

 

Katso myös

 

 

ENGLISH ABSTRACT: Jere miesten matkassa (Jere in the Male Wagon) is a new homoerotic novel from Finland, published here on-line. Its subject is rather controversial – a young lad called Jere seeks sexual encounters with adult men – but that’s how life is. Sex scenes are graphical. Not for minors.
 
The events occur in an alternative near future in Helsinki and the spirit of adventure is present. This is the first part in five-volume series, Jeren ja Jusan seikkailut (The Adventures of Jere and Jusa). So far the novel is only available in Finnish.

From → Kirjallisuus

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: