Siirry sisältöön

Painetut laitokset saapuivat!

16.1.2015

Jeren ja Jusan seikkailujen kolme ensimmäistä osaa on nyt julkaistu myös painettuna. Uunituoreet niteet saapuivat tänään kirjapainosta. Kirjojen kansi ja kuvitukset ovat brittiläisen homotaiteilijan Malcolm Lidburyn käsialaa. Ilokseni hän hyväksyi kuvien käytön. Kirjat on julkaistu omakustanteina, ja painos on pienehkö.

Kirjoja edesta

Valokuvissa Kansalliskirjastoon lähteviä vapaakappaleita. Niteet ovat kovakantisia ja sidottuja. Sisäsivuilla kuvitus on mustavalkoista, kannessa värikuvat. Niteiden koko on 15 cm × 21 cm.

Kirjoja takaa

Painettuja laitoksia valmistellessani kävin kaikki romaanit läpi ja tarkistin niitä hiukan. Romaaniin Jere miesten matkassa palasin ensimmäistä kertaa 4½ vuoteen. Tämä teksti tuntui kaipaavan hiontaa, ja korjasin kirjoitusvirheitä ja tyyliä — lähinnä sanavalintoja —, samoin kuin taittoa. Toiseen ja kolmanteen romaaniin tuli vain muutama tarkistus, ei olennaisia muutoksia.

SelkamyksiaPäätin, että koska ensimmäiseen osaan tuli niin paljon muutoksia, julkaistaan tarkistettu teksti ilman kuvitusta myös verkossa, ja se on saanut oman ISBN-tunnuksensa (978-952-93-4991-3). Linkit on päivitetty muun muassa sivulle Kolmas osa julki 13.12.2014. Sen sijaan toisen ja kolmannen romaanin tarkistettu versio julkaistaan ainoastaan painettuna. Mitään olennaista ei ole muuttunut.

Kirjoja voi tilata suoraan minulta. Ensimmäinen ja toinen osa maksavat à 17 € ja kolmas osa 19 €. Koska painos on pieni, voi kutakin osaa ostaa vain yhden kappaleen. Lisäksi veloitetaan posti- ja toimituskuluja 3,50 € riippumatta niteiden määrästä.

Kirjojen perustiedot:

  • Ahtola, J. N. V.: Jere miesten matkassa. Kuvitus Malcolm Lidbury. Kolmas, kuvitettu ja tarkistettu laitos. (1. laitos 2010.) 123 sivua. 2015. ISBN 978-952-93-4990-6.
  • Ahtola, J. N. V.: Jere joutuu puhutteluun. Kuvitus Malcolm Lidbury. Toinen, kuvitettu laitos. (1. laitos 2012.) 119 sivua. 2015. ISBN 978-952-93-4993-7.
  • Ahtola, J. N. V.: Jere ja sädepistooli. Kuvitus Malcolm Lidbury. Kuvitettu, tarkistettu laitos. (1. laitos 2014.) 147 sivua. 2015. ISBN 978-952-93-4992-0.

 

 

Katso myös

 

 

ENGLISH ABSTRACT: The printed editions of the first three volumes of The Adventures of Jere and Jusa just came from the printing house. The books have hard covers, and the illustrations are by the UK artist Malcolm Lidbury. While preparing the first novel for printing after 4½ years, it was necessary to edit the style and correct some typing errors. Although small self-published editions, the books are available for sale in Finland from the writer.

From → Kirjallisuus

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: