Siirry sisältöön

Unia ja kuulumisia

10.2.2014

Viime vuonna toivoin, että olisin ehtinyt kirjoittaa Jeren ja Jusan seikkailujen kolmannen osan jopa valmiiksi ennen vuoden loppua, mutta työtilanne ei sitä sallinut. Vasta tässä kuussa ehtinen aloittaa kirjoittamisen. Jere ja sädepistooli ilmestyy siis aikanaan.

Kirjauutuuksia

Phil Androsin kirjoja on suomennettu lisää: Kreikkalainen naimajuttu on ilmestynyt suomeksi marraskuussa 2013. Aikaisempi suomennos Kädet ylös, housut alas! on tällä hetkellä tarjolla Into-Kustannuksen verkko­kaupassa hintaan 5 €.

Nuorisokirjallisuuttakin on tulossa: Reija Kaski­ahon romaani Nikottelua ilmestyy huhtikuussa 2014 (Myllylahti). Päähenkilö Niko on 17-vuotias nuori, joka tykkää pojista. Odotamme kiinnostuneena.

Unten mailla

Joskus eroottiset aiheet ilmaantuvat uniin melko hupaisassa muodossa. Seuraavaksi pari keväistä unta assosiaatioineen viime viikkojen ajalta.

”Autofellaatio”

Olin lukevinani Wikipedia-artikkelia aiheesta ”autofellaatio”. Sen mukaan autofellaation esiintyvyys väestössä olisi täsmälleen 1 : 7181. Unessa ihmettelin lukua ja mietin, tarkoittiko luku kaikkia ihmisiä vain pelkästään miespuolista väestöä. Oliko luvussa mukana naisten ”autocunnilingus”? Numeron 7181 alkuperä jäi hämäräksi.

Englanninkielisestä Wikipediasta todellakin löytyi artikkeli autofellatio. Artikkelin mukaan alle 1 % miehistä ylettyy ottamaan kalunsa omaan suuhun ja 2–3 ‰ onnistuu suorittamaan kyseisen toimenpiteen tyydyttävästi.

Omissa unissani autofellaatio on ollut nuoruudesta lähtien vakioaiheena, varsinkin silloin kun poikaystävää ei ole ollut. Valitettavasti notkeus ei riitä alkuunkaan.

Oman siemennesteen nauttimisessa vallitsee kiinnostava kaksijakoisuus: ajatus kiihottaa voimakkaasti orgasmiin saakka, mutta kun siemensyöksy tulee tuon ajatuksen kiihdyttämänä ja siemen osuu suuhun, se tuntuukin jo vastenmieliseltä. Jos omaa siemennestettä purskahtaa ulos ennen orgasmia, sen nuolee halukkaasti.

Tässä on kiinnostava fysiologinen ilmiö — oma siemenneste muuttuu kiihottavasta vastenmieliseksi juuri orgasmin hetkellä —, mutta se ei toteudu kaikkien miesten kohdalla.

Tähtiunia

Pari yötä myöhemmin seurasi varsin mukava eroottinen uni. Olin muka matkalla johonkin Star Trek -kokoukseen ja olin joutunut bussissa ruotsalaisten nuorukaisten keskelle, eroon suomalaisista. Eräs hoikka nuorimies vaikutti halukkaalta, ja pian olimme kahdestaan hotellihuoneessa. Myöhemmin unessa havahduin siihen kun lämmin alaston nuorukainen nukkui sikeästi kyljessäni. Tuntemus oli hyvin elävä, ja se palautti mieleen, kuinka voimakkaasti läheisyyttä voi ikävöidä.

Hiukan helpotusta petikaverin kaipuuseen tarjosi onneksi Helsingin Sanomat seuraavana torstaina 6.2.2014. Haastateltavana oli Robin: ”Petaatko itse sängyn aamulla, Robin?” Kuvituksena oli Milka Alasen ihastuttavan eroottinen valo­kuva nuoresta laulaja­tähdestä — sopii vaikka taustakuvaksi.

Robin on söpöin poika mitä tästä maasta löytyy! Tuskin olen ainoa joka haluaisi kömpiä viereen peiton alle hiukan silittelemään nuoren miehen ”aamupörröä”.

Meidän maassamme aikuisen olisi tietysti laitonta nukkua Robinin ikäisen nuorukaisen sylissä — mutta monissa muissa maissa ei olisi. Tämä saa miettimään, olisiko yhdessä nukkuminen siis absoluuttisesti väärin.

Sydän sanoo ettei ole.

 

ENGLISH ABSTRACT: Some recent developments are noted, including a recently translated homoerotic novel by Phil Andros, and a novel about a 17-year-old gay boy by the Finn Reija Kaskiaho. Also, some of my erotic dreams are recounted, and an erotic pose by the young male star Robin is extolled — the cutest boy in Finland.

From → Kirjallisuus

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: